Futbolculuk Kariyeri Bulunmayan Teknik Direktörler


Sahadaki yıldızlar kadar konuşulmasa da, bir takım için çok şey ifade eder teknik direktörler. Sadece takımın dizilişini, oyun felsefesini belirlemekle kalmazlar. Milyonlar kazanan futbolcu topluluğunu fiziksel ve mental açıdan motive etmek, sezon boyunca zinde tutmak gibi büyük sorumluluklar taşırlar. Teknik direktörler takımın saha dışındaki beynidir demek yanlış olmaz o halde.

Oyuncu İncelemesi: Juraj Kucka


İsim: Juraj Kucka
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1987
Yaş: 30
Uyruk: Slovakya
Mevki: Merkez orta saha
Yan Mevki: Ön libero
Boy: 1,86
Kilo: 86
Kullandığı Ayak: Sağ
Forma Numarası Tercihi: 33

Fenerbahçe'de İkinci Kocaman Devri


Fenerbahçe’nin bu seneki en önemli transferi kuşkusuz Aykut Kocaman. Elbette transfer dönemi henüz yeni açıldı. Ancak bu sene kimse yıldız oyuncu transferi beklemesin. Yıldız oyuncu transferlerinin ardı ardına açıklandığı günler artık geride kaldı. Diğer kulüpler gibi Fenerbahçe’de UEFA’nın takibinde. Bu yüzden sattığı oyuncu bedeli kadarını alabilir. Kısacası ne kadar ekmek, o kadar köfte!

Bir Devrin Sonu: La Masia


La Masia. Türkçe'de "çiftlik evi" anlamına geliyor. Ancak Barcelona'ya gönül verenler için La Masia, çiftlik evinden çok daha fazla anlam taşıyor. La Masia, Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın kupalara ambargo koyduğu efsane jenerasyonun hikayesinin yazılmaya başlandığı yer.